Sunday, 9 June 2013

tilkkutyö lattialla.

Laskin todella huolellisesti haluamani kokoiseen tilkkupintaan tarvitsemani lisäpalat ja sitten kun asettelin palat lattialle, niitä olikin neljä liikaa. Hyvä minä! No onneksi ei ollut neljä liian vähän.

Päädyin tällaiseen järjestykseen. Mutta huomaatko virheen?


Viides pala alhaalta, kuvan alimmainen rivi. Onneksi huomasin sen ajoissa. Kameran näytöltä se oli helppo havaita. Tässä oikea järjestys:


Vaan eipä ollutkaan vielä aivan oikea järjestys. Virittelin vielä punaisten kolmioiden paikkoja ja ryhdyin sitten ompelemaan paloja neljän blokin isoiksi kokonaisuuksiksi. Tässä isoja blokkijonoja on kaksi ommeltuna, kolme jonoa odottaa ompelua:


Voiton puolella ollaan: kolme blokkijonoa on ommeltu paloiksi, kaksi odottaa ompelua:


Isot blokit on siis kolmesta jonosta nyt ommeltu, mutta en ole ommellut niitä kiinni toisiinsa. Minulla on työn kehykseen idea, joka on helpompi toteuttaa, kun isot blokit ovat vielä irti. Kerron siitä myöhemmin.

Nyt menen ompelemaan neljättä jonoa blokkeja.

Viime postaustani kommentoineelle Soilelle sanoisin, että hmm, toisaalta ihmisen (minun) pitäisi viettää aikaa ulkona silloin, kun ilma on ihana niin kuin esimerkiksi nyt. Toisaalta ihmisen (siis tässä tapauksessa minun) täytyy saada valita myös rakas harrastus, vaikka sää olisi millainen!

Onneksi sisältä on lyhyt matka ulos. Välillä käynkin ulkona nauttimassa ihanasta kesästä!

5 comments:

Kvilttaaja said...

Nyt pääsit yllättämään. Eihän tuo ole lainkaan sininen ainakaan valokuvissa. Ulkona on todella ihana ilma. Keskustassa oli ainakin miljoona turistia ja suomalaiset julkut istuivat espan kahviloissa näyttämässä itseään. Sinua ei tosin näkynyt siellä;)

Irma said...

Hienosti olet yhdistellyt värit toisiinsa ja kiva kun on erilaisia väriyhdistelmiä, muutamalla värillä olisikin tulut ehkä vähän yksitoikkoinen.

Eija said...

Kauniit väeir. Hienolta näyttää kokonaisuus. Minäkin olen istunut ompelukoneen ääressä luvattoman paljon... vaikka on ollut upeita ilmoja. En kyllä tykkää helteestä :D

Tilkkureppu said...

Mykistävän hieno ja värisommittelu aivan loistava, tulossa hieno peitto! Odotan innolla minkälaisen reunan tähän laitat!

*VEKKI* said...

Nätti tulee ja tämä malli on kyllä niin kiva, että tekisi mieli kokeilla.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails