tilkkupussukat.

Ystävälleni Viet-Anhille ompelemani Tilkkupantteri-pussukka on jälleen nähnyt maailmaa:


Tässä kuvassa se tutustuu Venariaan, joka on Italiassa. Minä en ollut moisesta paikasta kuullutkaan, mutta Viet-Anhin kertoman mukaan kyseessä on Italian Versailles. Mitä mahtoi Pantteri siellä eniten ihailla?

Applikointipinnan pelastusoperaatio on edennyt. Tässä valmis tilkkupinta, jonka olen kiinnittänyt välikerroksena käyttämääni froteekankaaseen sekä puuvillavanupalaseen hakaneuloilla.


Kuvassa aito tilanne. Ompeluhuoneen Makkarin lattia on osa työtasoani.

Tikkasin lehtikuvioihin lisää lehtimäisyyttä ja lisäsin lehtimuotoja myös taustalle:


Käytin vihreää konetikkauslankaa ja lisänä ohutta metallilankaa. En käyttänyt vapaata konetikkausta, vaan kieputtelin ja kääntelin kangaspalaa normaalin paininjalan alla. Vetäisin samalla vihreä-metalliyhdistelmällä vielä siksak-ompeleet naapuritilkun puolelle, ihan vain huvikseni.

Lisäsin aaltoilevaa tikkausta kangasosuuksiin.


Valitsin pussukkaan vihertävän vuorikankaan (kuva ei nyt toista värejä ihan oikein, anteeksi), samaa kangasta mitä pussukkapinnassa on aivan miniatyyrimäisen pieni tilkku.


Tilkunviilaaja-merkillä varustetussa sisätaskussa on kahta muutakin pussukkapinnassa esiintyvää kangasta. Kuvassa taustalla näkyvät pussukan mittoihin tasoitetut, valmiiksi tikkaamani tilkkupinnat ja niiden välissä vetoketju kangaspäineen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.