Friday, 9 November 2012

blogiarvonnan voittajat!

Kiitos kaikille blogiarvontaan ja –arvaukseen osallistuneille! Onnittelut virallisesti esittää kullanvärinen katti, josta tulee tyynynpäällinen:


Olen tosi iloinen, että niin moni osallistui ja arvaili, mitä mystinen tilkkutyöni mahtaa esittää! Arvaukset olivat hauskoja ja yllättäviä – ja aina kun avasin uusia kommentteja, jännitin, josko joku arvaisi oikein! Tosi paljon kiitoksia!

Arvonnan voitti Megi"Rohkenen arvuutella että tilkkutyö valmiina kuvaa kissaa. Kissasi ei tosin ole ruskeansävyinen, joten värin perusteella arvelin ensin pystykorvaa." Onnea Megille!

Kukaan ei arvannut oikein eikä edes kunnolla lähelle, joten päätän omavaltaisesti, että parhaan/oikean/lähimmäksi osuneen arvauksen esitti tiiti66Auh, onpa mieltä kutkuttava arvuuttelu. Oma arvaukseni on, että työ esittää Johannes Vermeerin maalausta `Tyttö ja helmikorvakoru`.

Tiitin arvaus oli minun eli blogiarvauskisan tuomarin mielestä paras: se oli kuin olisi pistetty neulalla heinäsuovaan. Millä todennäköisyydellä tekisin tilkkutyönä toisinnon juuri tuosta maalauksesta? Aika pienellä. Arvaus on siis täysin väärä, mutta Tiiti voitti silti arvauskilpailuni. Onnea!

Paljastan työni sunnuntaina eli ylihuomenna. Olen käyttänyt sen Soilella Töölön Tikkauspalvelun tikkauskäsittelyssä, ja pinnasta tuli hieno. Tässä esimakua:

Töölön Tikkauspalvelu on tehnyt hienot longarm-tikkaukset tähänkin tilkkutyöhön.

Jännitys tiivistyy myös blogiarvonnan voittojen osalta. Mitähän ne ovat? Paljastan ne myös sunnuntaina ja varmasti yllätän itsenikin.

Kalenteri

Tilkunviilaaja: Vuosikalenteri 2013 on saapunut Ifolorilta

Tilkunviilaajan vuosikalenterit 2013 ovat saapuneet Ifolorilta. Minulla on yksi ylimääräinen kappale. Jos haluat ostaa sen hintaan 20 euroa + postikulut, lähetä minulle sähköpostia Tilkunviilaajan profiilisivun kautta.

Pussukka

Avasin vaatehuoneessa laatikon ja näin siellä lintukuvioista kangasta, josta ompelin samanlaisen PC-laukun kuin tämä.

Pussukka tilkkutyönä: Kaksi tilkkupintaa

Kun ompelin vähän tilkkuja lintukuvioisten kappaleiden ympärille, sain tällaiset kiinnostavat tilkkupinnat, joista teen jossain vaiheessa vetoketjupussukan. Vetoketjukin on jo otettuna esiin.

3 comments:

Tilkkureppu said...

Mielenkiintoista nähdä mikä kuva työssäsi on ja onnittelut arvauskisan voittajille!

Megi said...

Hei! Tänään soitti postimies ovikelloa ja ojensi minulle maksikirjeen joka ei mahtunut postiluukusta. Hetken luulin että lähetyksessä olisi tilaamani DVD. Vilkaisu kuorenpäälle kuitenkin paljasti että kyseessä oli jonkun yksityishenkilön lähettämä posti. Kuoresta paljastui "keltaisen kissan farkkukesä" ja Ärtsy -vetoketjupussukat. Kiitos ihanista pussukoista.

Tilkunviilaaja said...

Mahtavaa, Megi, että kerroit paketin saapuneen perille! Nyt jo seuraavan vuoden tammikuussa saat arvontapalkinnon, kun arvonta oli marraskuun puolessa välissä...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails