kaksi tai kolmekin tunnustusta. lokakuu!

Tunnustan ensin, että jostain merkillisestä syystä tämä arkisen näköinen raitablokki (katso kivan raidallisen tilkkublokin teko-ohje tästä postauksestani) miellyttää silmääni juuri nyt.

Tilkkutyöt: Kiva raidallinen tilkkublokki. Tässä sinisävyisenä.

Jouduin kursimaan blokin kokoon epäoikeaoppisesti. Valitsemani ruututilkku ei riittänytkään kolmeen ohueen raitaan eikä tumma harmaansininen kangaskaan riittänyt, vaan jouduin kokoamaan raitoja useammasta palasta ja lisäksi jatkamaan sitä eri kankaalla. Enkä yleensä niin välitä yksivärisistä osuuksista. Mutta jostain syystä kokonaisuus on kuitenkin kiva!

Tunnustan myös, etten tässä blokissa yltänyt nappisuoritukseen:


Eiväthän nuo reuna- ja keskiosan raidat kohtaa lainkaan tarkasti! Mehiläistä ei epätarkkuus näytä haittaavan.

Kolmas ja lämmittävin tunnustus: Tilkuista Totta –blogin Irma on antanut minulle ihanan tunnustuksen jo kaaauan aikaa sitten, mutta en ole saanut aikaiseksi postausta aiheesta.


Tässä kauan viipynyt kiitokseni: K I I T O S ! ! ! ! Olen iloinen, että blogini on mieluinen Sinulle, Irma! Emmehän me taida oikeassa elämässä edes tuntea toisiamme.

Sääntöjen mukaan minun pitäisi nimetä muita blogeja, joita itse rakastan, mutta – pahoitteluni! - jätän sen väliin. En mitenkään ehdi tehdä tätä enkä osaa valitakaan, mitkä blogit olisivat juuri ne viisi mieluisinta. Blogilistassani näkyvät ne, joita itse seuraan – ne ovat kaikki kivoja.

Nyt on lokakuu

Tässä Tilkunviilaajan vuosikalenterista lokakuun kalenterikuva:

Tilkkutyöt: Pussukka tilkuista.

Kuvassa on pussukka nimeltä "Lumiukkona luokses pompin". Valitsin kuvaan erikoisemman kuvakulman, sillä toiselta puolelta tarkasteltuna pussukka näytti jotenkin jouluiselta.

Jaa-a, nyt pitäisi ruveta miettimään ensi vuoden vuosikalenteria! Tammikuun kuva minulla on jo valmiina eli projektihan on melkein loppusuoralla. Ei ole savolaisesta "aloittamatta vailla valmiista" tällä kertaa tietoakaan!

Kommentit

*VEKKI* sanoi…
Onnea tunnustuksista!
Soile Kivinen sanoi…
Vaikka blokki ei ole a-i-v-a-n tehty sääntöjen mukaan, on se mielestäni vielä parempi. Vaaleat siniset komppaa toisiaan mahtavasti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ikuisuusprojekti on valmis.