vielä kerran seinävaate. iPad-laukku.

Sumeat ja rakeiset kuvat Kukkea-seinävaatteesta jäivät harmittamaan sen verran, että noukin työn seinältä mukaani vielä kerran ja menin eiliseen auringonpaisteiseen iltaan kuvaamaan työtä. Ensimmäiseksi asettelin sen ikivanhalle puutarhakeinullemme:


Kuvassa vasemmalla kuvaajan varjo, eli tekijä on mukana kuvassa!

Otin kuvan Kukkeasta myös puutarhapenkillä, pyykkinarulle aseteltuna ja betoniportaille levitettynä. Kaikissa työ oli paljon enemmän edukseen kuin ”virallisessa potretissaan” tässä postauksessa. Mutta mitä niitä tähän julkaisemaan, koska tästäkin kuvasta näkee entistä paljon paremmin, millainen työ oikeasti on.

iPad-laukku on melkein valmis

Kova väite, mutta tässä on todiste:


Ensimmäiseen blokkiin ommeltu ja leikattu osat. Mitoitin laukun, tai oikeastaan omastani ei ole niinkään tulossa laukku kuin kotelo. Sitten rupesin keräämään laukkuuni tilkkupintaa. Ensimmäinen idea pinnan kuviointiin olivat tällaiset tähdet, ja kelpuutin idean saman tien.

Minulla taitaa olla pinkki-punainen vaihe! Tässä blokissa tykkään limenvihreästä sakarasta, se tuo tarvittavan särmän koko blokkiin.

Kommentit

Soile Kivinen sanoi…
Hyvin suunniteltu on puoleksi tehty ! Ja olet selvästi jo ohittanut se vaiheen eli loppumetreillä ollaan. Tulee varmasti kaunis iPad-laukku.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.