tursuu, tursuu.

Jäännöstilkkulaatikko tursuu äärimmilleen täytettynä eikä lakkaa hämmästyttämästä minua. Vaikka otan sieltä miten paljon tilkkuja, se tuntuu jälkeenpäin olevan vain entistä täydempi. Jospa kukkaroni olisikin samanlainen..!

Tässä tilanne tilkkuamisen jälkeen:


Kuitenkin olin käyttänyt laatikon sisältöä näin moneen tilkkuneliöön:


Aah, olipa hauska pitkästä aikaa tehdä vapaamuotoista tilkkutyötä, ilman tiettyä mallia. Jatkan varmasti vielä huomenna tätä samaa.

Tikkaaminen on edistynyt

Tarvitsen seinävaatteen olkkariin, missä on edelleen esillä ”Joulupalloilua”-työni. Huutomerkki! Jouluaiheinen työ seinällä vielä pääsiäisenä! Skandaali!

Niinpä tikkasin kukkaneliöihin perustuvaa työtäni ahkerasti tänäänkin. Kuvasta näkyy, että tikkaukset ovat pieninä pätkinä. Voi noita langanpäitä! Suurin työ ei ole tikkaamisessa, vaan lankojen päättelemisessä. Mutta tänään olikin lankalauantai.


Päättelemisen jälkeen tikkaukset näyttävät siltä kuin olisivat aina olleet siistit:


Aikeistani huolimatta en tänään ryhtynyt vaateompelijaksi. Piirsin itselleni kaavat, ja siihen se jäi. Rupesin nimittäin miettimään, että kenties minun pitäisi ensin tehdä ihan oikea koevaate, ei edes koevaatteehkoa (siis sellaista, jota voisin pitää, mikäli se onnistuisi). Harkitsen edelleen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.