kävinpä tilkkutyönäyttelyssä.

Vietin tänään poikkeavan lounastauon. Kaksi työkaveriani (toinen näistä oli vieläpä miespuolinen) ja minä matkasimme Kustaankartanon ravintolaan lounaalle ja katsastimme samalla Syyringin Lapsettaa-tilkkutyönäyttelyn.

Lumen 22 nimeä –nukenpeitto näytti seinällä hyvältä, joskin pieneltä. Tykkäsin tosi paljon kaikista sen lähellä olleista töistä, ja ehkä Marjan hirsimökkityöstä kaikken eniten. Enemmän kuin omastani. Olen heikkona neliömäisiin paloihin! Tiina P-M:n lumiukkotyö oli kyllä myös viehättävä.


Kuvan ruokailijat eivät liity tarinaan, he vain sattuivat osumaan kuvaan.

Vauvanpeittotyöni näytti värikkäältä.


Otin itsekeskeisesti kuvat vain omista töistäni. Tähtäilin kameralla jo muuallekin, mutta sitten ajattelin, ettei koko näyttelyä sentään kannata esitellä julkisesti, vaan pitää kannustaa ihmisiä käymään katsomassa työt ”elävinä”.

Muuten, miespuolinen työkaverini kommentoi Miljan puputyötä tismalleen näillä sanoilla: ”Ja toi pupu on ihana”.

Käykää katsastamassa ihana pupu! Ja kaikki muut 30+ tilkkutyötä!

Hyperjännittävä juttu (minusta)

Voi että! Tarjah Vanhassa talossa on kiinnostunut laukuistani! Ventovieras, katsellut blogissa kuvia ja haluaisi tekemäni laukun. Minusta aivan ihmeellisen jännittävää. Millaistahan tässä virittäisi..?

Kommentit

Kvilttaaja sanoi…
Hienoa, että ehdit näyttelyyn. Hupaisaa, että haittaeläimeksi luokiteltu citykani tauluksi käsiteltynä muuttuu myönteisesti koetuksi pupuksi. Olen tietysti otettu kolleegasi kommentista. Alan ymmärtää miksi satukirjoissa on paljon pupuja.
Laita kassibusines kuntoon, kun asiakkaat kolkuttavat ovellasi, minä ehkä tehtailen pupuja.
Marle sanoi…
Kiitos tuosta positiivisesta mielipiteestä! Minä en osaa sanoa mikä oli suosikkini, monta upeata työtä näytillä. Peesaan Kvilttaajaa tuon kassiasian suhteen. Enkä yhtään ihmettele tuota, kassit ovat niin upeita ja siistiä työtä.
Voi, olisitpa laittanut kuvan puputilkusta, kun ei sitä täältä kaukaa pääse ihailemaan! Ehkäpä joskus kuva ilmestyy blogiisi. Kannustan tekemään kasseja. Oma tilkkutyösi oli iloinen.
Haaveilen, että pääsisin näkemään kassejasi ja töitäsi ihan reaaliajassa - kuten niin hienosti sanotaan. Olen tulossa ehkä Hesaan huhtikuussa, mutta jos, niin ihan pikaisesti taas.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.