Sininen hetki - valmis farkkutilkkulaukku.

Sininen hetki –farkkutilkkulaukku tai –kassi valmistui eilen, kun sain tikatuksi vetoketjun päättelevän kangaslipareen. Edestä laukku näyttää tältä:


Sangat ovat saman pituiset kuin kesäisessä Emma-tilkkulaukussa, eli laukkua voi helposti kantaa myös olkapäällä. Sangat tein maailman helpoimpien kassinsankojen ohjeella eli à la Martta ja käytin 7cm ja 5cm leveitä kaitaleita.


Laukun toisella puolella on vaaleampaa farkkukangasta, mutta samanlainen pyöreämuotoinen tikkaus:


Laukkua tarkastellessani huomasin, että vaaleamman farkkukankaan päällä tämä ympyrämäinen tikkauskuvio tuo mieleen veden pinnassa leviävät renkaat. Ajatus, joka sopii Siniseen hetkeen! Ja laukun sisään tietysti sininen suklaalevy.

Laukun pohjassa on peruskuviokankaiden ja farkun lisäksi tummaa kangasta, samaa, jota käytin sangoissa.


Laukun saa suljetuksi vetoketjulla. Sisällä on kaksiosainen tasku ja lisäominaisuutena nauha, jonka päässä on avaimenperärinkula.


Laukun sisätasku on asianmukaisesti merkitty Tilkunviilaaja-kangasmerkillä:


Jouduin lyhentämään vetoketjua rankasti, joten vetoketjun päässä on pieni kangaslipare, jonka jaksoin oikein muotoilla.


Laukku on mielestäni kiva ja siisti, mutta siinä on yksi puute: A4-kokoinen tavara mahtuu sen sisään vain juuri ja juuri. Huoh, täytyy edelleen kehittää mallia ja mittasuhteita.

Eilen oli hyvä kuvausilma ulkona! No mitä nyt tuuli hiukan. Katsoin kuvia isossa koossa (pienennän ne aina blogia varten) ja ihastelin joitain yksityiskohtia. Väsähtäneet betoniportaat näyttävät ihan toisilta ja kulahtanut puutarhapenkki myös. Kevät- ja kesäaurinko osaavat kyllä imarrella!

Kommentit

Tintti sanoi…
Nuo tikkaukset ovat kyllä upeita. Ne antavat laukuillesi viimeisen silauksen.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ikuisuusprojekti on valmis.