rapakunnossa.

En siis jaksanut ommella pistoakaan eilen illalla palattuani jumppatunnilta. En ole käynyt jumpassa vuosiin – sisäliikuntakenkänikin ovat varmaan 20 vuotta vanhat. Juoksulenkeillä kävin vielä viime syksynä ja kuntoni oli ookoo, mutta kun kelirikko koitti, juokseminen on jäänyt.

Toissailtana tein sentään jotain.

Ompelin kangasjojojen taustakappaleeksi väsäilemään laukkuun ensimmäiset jojot ja lisäksi nauharuusukkeen:


Jojot ovat toisella puolella. Laukkuun täytyy lisätä muutakin koristelua. Se ei vielä oikein miellytä minua.

Otin toissailtana myös esiin kaikki viime aikojen jäännöstilkut ja jonkun verran aikaisempiakin jämiä ja järjestelin palat päävärin mukaisiin pinoihin. Sinisiä ja punaisia kankaita löytyi eniten:


Paljon enemmän kuin esimerkiksi violetteja ja keltaisia kankaita:


Lisäksi syntyi pieni kasa sekä musta-valko-harmaita että ruskeita/rusehtavan vaaleita kankaita. Vihreitä jäännöspaloja löytyi vain kolmea eri kuosia. Aika yllätys! Olisikohan minulla vihreitä paloja jossain muualla pieni kasa..? Täytyy tarkistaa.

Näistä ajattelin koota yksi- tai kenties kaksisävyisiä, sekalaisista paloista muodostuvia neliöitä, jotka yhdistäisin yksivärisen (valkoisen) ristikon avulla pinnaksi. Vaikkapa hiukan tähän tapaan tai sitten vähemmän valkoista kuluttavaan tapaan. Ja vielä yksi esimerkki. Ehkä laukkuun tai kassiin sopivan kokoiseksi pinnaksi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.