joulunalusajan matalalentoa.

Kiire kiire kiire! Ei ehdi rauhassa istahtaa ompelukoneen ääreen rentoutumaan ja saamaan aikaan, vaan on tehtävä aivan muita asioita! Toisille ihmisille! Kivaa ja välttämätöntä ja ennen kaikkea vapaaehtoista tekemistä, mutta tilkkuilu- ja ompeluharrastuksen kustannuksella.

No, olen kaikenlaisten tehtävieni välissä sentään onnistunut valmistamaan yhden jutun.

Toinen joululiina valmis

Kuten jo viikko sitten blogiviestissäni selitin, tein jouluisesta kuponkikankaasta toisenkin joululiinan, jonka nimeksi valitsin ”Usko Toivo”. (Siis vähän niin kuin etunimi ja sukunimi.) Se meni saman tien postitukseen, joten siitä ei ole valmista potrettia.

Silitin kuitenkin liinan aivan ensiksi ja laitoin sen sängylle jäähtymään. Jouduin hetken päästä siirtämään liinan muiden juttujen tieltä sängyltä ja nostin sen väliaikaisesti makuuhuoneen nojatuoliin kasojen päällimmäiseksi. Vips! Eläimemme löysi upouuden, vasta silitetyn ja kissankarvattoman liinan ja totesi sen hyväksi makuualustaksi.



Kevyt kesäuni –tyyny uudella kotisohvalla

Applikoidun tilkkukukkakupongin ympärille tekemäni tyyny pääsi uuteen kotiin. Hän on asettunut mukavasti sohvalle, ja hänellä näyttää olevan siili kaverina:


Kiva nähdä töitäni uusissa ympyröissä. Kiitos kuvasta, Boris!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.