Thursday, 2 September 2010

viherpiperrys-tilkkutyyny

Kauan aikaa tämän tyynynpäällisen kokoamisessa vierähtikin! En selvästikään ole aikaasäästävien menetelmien mestari. Mutta valmis se kuitenkin on, käsin virkattuine pitseineen:


Tältä tyyny näyttää takaapäin:


Kuvassa tyyny näyttänee litteältä. Kuvausta varten työnsin tyynyn sisään sisätyynyn, jota en vielä avannut ilmattomasta muovipussistaan, jotta tyyny olisi helpompi siirtää työpisteeseen. Tämä sai nimittäin heti uuden omistajan työkaverista! (Esittelin designini hänelle tuoreeltaan, kännykkäkuvaviestin välityksellä.)

Eilen illalla vähän epäilin, miten mahtaa käydä. Uskonpuute oli vahvimmillaan juuri tämän valmistuttua, etenkin kun Tytär tölmähti paikalle ja sanoi spontaanisti: "Ihan kamala"! Rupesin erittäin vainoharhaisesti katselemaan tätä ja miettimään, että onko tämä tosiaankin aivan kamala.

Ei tämä mikään huippudesign tietenkään ole eikä puhdasoppisen mikään, koska tein tämän jäännöspaloista, mutta ihan kiva, jos tykkää vihreästä. Uusi omistaja tykkää.

Seuraavaksi tartun vetoketjupussukkaan. Noukin jo esille ärtsyn keltaisen 15-senttisen vetoketjun ja erittäin ärhäkkää kirjavaa kangasta (lempiväriäni: kirjavaa). Vuorikangasta mietin vielä.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails