Friday, 17 September 2010

laukku laskostettu.

Enpä olekaan vielä jakanut kuvaa laskostetusta laskoslaukusta. Ja vuorikankaankin olen jo valinnut, vaikkakaan en leikannut.


Vuorikangas on taka-alalla, ruusuja tummanruskealla taustalla. Etualalla tikattu etukappale, johon on jo ommeltu laskos.

Ostokset

Sain Kona-puuvillani päiviä sitten, mutten ole päässyt tutkimaan sen ominaisuuksia lähemmin. Eilen minua valistettiin, että Kona-puuvilla olisi peräisin Havaijilta.

Pari päivää sitten posti toi kudottuja kangasmerkkejä, joissa lukee "Tilkunviilaaja". Minua on jo ajat sitten kehotettu hankkimaan sellaisia, että pystyn merkitsemään työni. Viimeksi elokuun kiltaillassa syyrinkiläisystäväni ihmetteli, eikö minulla sellaisia ole.


Nyt on! Kuvassa siis merkit ja hiekanvärinen Kona-puuvilla. Ei puutu enää kuin valmiit työt, joihin ommella merkit kiinni.

Olen nimittäin ommellut niin kovin vähän, että tunnen itseni melkein sairaaksi. On ollut kaikenlaista muuta, esimerkiksi viikonloppumatka viime viikonloppuna ja sen jälkeen erittäin kiireinen työviikko.

Kiltaillassa kävin torstaina eli eilen. Meitä oli aika harvoja paikalla, mutta ehdimme jutella monenlaista. Eniten juttua oli siitä, miten vaikeaksi aihe "Aikuinen nainen" on osoittautunut. Sovimme jo kai pari kesää sitten, että laatisimme tuolla aiheella matkalaukkunäyttelyn. Perin laiha näyttely se vielä on, kun kahdella meistä on valmis työ ja kolmannella puolivalmis. Muiden työt ovat kuin "savolaisen projekti" eli aloittamista vailla valmiit.

Jo nähtyä

Uusien töiden puutteessa kas tässä kuva aiemmasta aikaansaannoksesta. Eläinkuosinen pussukka on Tyttären luokkakaverilla beauty-pussukkana. Havainnoin sen muutama päivä sitten eteisen lipaston päällä. Kiva nähdä, kun ihmiset käyttävät tekemiäni juttuja!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails