Wednesday, 23 June 2010

tilkkulaukut seis.

Koska tekemieni tilkkulaukkujen innoittaja katsoo minun loukanneen hänen tekijänoikeuksiaan, olen poistanut kirjoittamani tilkkulaukkuohjeen blogistani.

Ohje kyllä perustui omiin kokemuksiini enkä kopionut kenenkään ennen kirjoittamaa ohjetta. Laukun malliin löysin innoituksen hänen luomuksestaan, mutta mitoitin laukun kokonaan itse. Mitenhän erilainen laukusta pitää tehdä, ettei syytetä kopioinnista?

2 comments:

Rva Pioni said...

Nämä tekijänoikeusasiat, huh! Niistä sivukorvalla kuunnellen kuuluu usein. Tuntuu, että maailma on niin valmis ja kaikki on jo moneen kertaan keksittyä. Inspiroituva ihminen liikkuessaan kerää varastoonsa ideoita ja ajatuksia. Niistä on todella vaikea seuloa ominta omaa, kenenkään. Minä ihailen tarmoasi näissä laukkuasioissa. Ehkä sitä joku myös kadehtii...
Sellaista frillakassia et ole tänne vielä kuvannut, sellaista minkä näin Tre-talolla, sellaista, jossa oli isoja romanttisia englantilaistyylisiä kukkia. Sellainen kieppuu mielessäni ja hieman vaivaa... Hyvää juhannusta ja kukkien tuoksua!

Milja said...

Tuolla vauhdilla ja luovuudella tiinaat äkkiä ihan uudennäköisen laukun. Tee vaikka Sokerin muotoinen kissakassi.

Kassien tekniikat ovat todelllisuudessa kymmeniä ellei satoja vuosia vanhoja. Muotoa vain pitää välillä säätää. Ei ne Vuittonitkaan mitenkään poikkeavia ole kuin hinnan puolesta.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails