kiirettä on pitänyt!

Huhhuh! Yrityksistäni huolimatta en muilta kiireiltäni ole päässyt blogin ääreen melkein viikkoon! Onneksi edes nyt!

Vaikka kiireeni ovat olleet vallan muuta kuin käsityökiireitä, olen ehtinyt tehdä jotain. Olen siistinyt vaaleita ja tummia ylijäämäpaloja ja –kaitaleita hyödyntävät tilkkuneliöt kahteen kokoon, 8cm x 8cm ja 10cm x 10cm. Siistimättä jäi vain muutama aihio, jotka olivat liian pieniä.


Tällä kertaa en käyttänyt tilkkuilijan muovista neliömallinetta, vaan leikkasin mallit itse ohuesta pahvista. Keskelle tein reiän, että osasin kohdistaa keskineliön.

En ole vielä keksinyt, mihin käyttäisin näitä neliöitä, mutta olen koonnut erilaisia asetelmia lattialle. Esimerkiksi sinisen asetelman:


Vihreä-vaalean asetelman:


Ja punaisen asetelman:


Lopulta ompelin nämä samaiset punaiset neliöt yhteen 4x2-muotoon, jolloin yksi neliö jäi yli. Mitä oikein ajattelinkaan?! Nyt mielessäni kajastaa, että tekisin ompelemani tilkkupinnan ympärille – mitäpä muutakaan kuin – kassin.

Käykää näyttelyssä!

Helsingin Tilkkukilta Syyringin "Japani jälleen mielessäni" –tilkkutyönäyttely on avoinna Käpylän kirjastossa 4.-26.5.2010. Esillä on noin 27 Japanin ja japanilaisuuden innoittamaa tilkkutyötä. Minulta on mukana kaksi työtä.

Syyringin pääsivulla on näyttelyn (kirjaston) aukioloajat, osoitteet ja kartta, jonka avulla löytää perille.


Nyt seurannee taas tauko bloggauksessa, sillä olen pitkän viikonlopun netin ulottumattomissa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ikuisuusprojekti on valmis.